Duyurular:
Total War Türkiye Multiplayer Bölümüne Hoş Geldiniz
Steam Grubumuz

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

+  Total War Turkey Multiplayer
|-+  Total War Dışı Konular - Genel Sohbet Bölümü
| |-+  TWT MP Site ve Forum Yönetimi
| | |-+  Forumun Amacı???
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Forumun Amacı???  (Okunma Sayısı 537 defa)
cnrsbr_m
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 05 Nisan 2009, 14:07:47 »

arkadaşlar... ne zamandır bu foruma bakıyorum... hiç hareket yok... açılan (ETW için) bir tane konu var... o da Total war- tükiye deki gibi normal (multiplayerla alakası olmayan) bir konu... bu site böyle mi devam edecek... bence kendi aramızda turnuvalar olabilir, anlık sohbet penceresi gibi birşey yapılıp oradan anlaşıp savaşlar yapılabilir... ne biliyim işte... bişeyler yapılması lazım ki site rağbet görsün... değil mi???
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2009, 14:08:57 Gönderen: cnrsbr_m » Logged
blacksea_storm
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2009, 20:37:12 »

Twt ligi başlarsa çoşar burası empire daha yeni olduğundan biraz daha zaman lazım. Daha oyunu kampanya dışında multi olarak oynayanlar çok çok az.

Benim emellerimin ulaştığı yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz
Fatih Sultan Mehmet Han
Nizam
Administrator
Çavuş
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2009, 02:09:56 »

Ligten öte sizlerin açılan örneklerdeki gibi konular açması lazım  police zaten ligler turnuvalar vs. olacak yeterki siz benim açmış olduğum konular gibi konular açmanız  Smiley

lonelyboy
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2009, 08:14:13 »

bende orjinal mtw II var ama daha mp yapmadım. Burdan bir iki bilgi öğrenip ve  burdaki kişilerle mp yapmak için üye oldum. Benim gibi bayaa kişi girecek buraya bence
ilteriskagan
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2009, 13:14:21 »

Ben hep yabancılarla oynuyorum ETW ye grubada üye oldum oradaki arkadaşlarla yani kendi insanlarımızla oynamak bana gerçekten zevk verir çünkü ben yıllardır oynarım seriyi ama hep bilgisayara karşı oynadım belki taktikleri gelişmiş olan arkadaşlarımız bize yardımcı olur oynarken ne biliyim bu konuda çalışmalarınız var mı bizlerin herzaman yanında oldunuz saygılarımı sunarım.
ilteriskagan
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2009, 13:32:11 »

Oyunun içinde host game yapıp oynuyorum.Başka bir yol var mı?Diğer oyunlara giremiyorum (kilitli) olmayanların dışındakilere sanırım göz işarteti olanlarıda izleyebiliyoruz tabi onuda başaramadım yardımcı olursanız sevinirim tebrik
annibal
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2009, 15:05:50 »

total war türkiye ligleri başlayınca hareketlenir

Nizam
Administrator
Çavuş
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2009, 01:09:25 »

Steam olmasa o kadar server açılmazdı diye düşünüyorum. Dünya genelinde yüzbinler hatta milyonlar satan bir oyun en çok 40-50 server görüyorsa demek ki multisi çok tutulan bir oyun değil. Bana göre de değildi, herkesin bildiği multi için rağbet göre ccs forumunda bile topu topu 500 adam var ve bunların kaçı sürekli aktif. Doğal olarak bu ilgisizliği yadırgamıyorum fakat multi oynayıp hala foruma üye olmayan bir kaç kişi daha var. Özellikle beklediğim kişiler gelmedi, steam'deki tek Türk grubuna da üye olmadı bu arkadaşlar. Problem değil ama insan acaba diye soruyor. Her neyse bakalım ilerleyen günlerde neler olucak. Forumda daha akatif olalım ve benim açtığım örnek konular gibi konular açalım arkadaşlar.

TuCoT
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

M2TW GameSpy Nick:{TwT}-OzGun

« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2009, 09:16:59 »

Arkadaşlar canlandıralım şu forumu, herkes yaptığı taktikleri konular şeklinde açsın, ya da dökümanlar vs. hazırlasın...

İndik Rûm'da Kışladık!

krispi
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 18 Ekim 2009, 10:11:26 »

ben  ana sitedeki hotseatı duyurdum bu olabilirmi mesela  Smiley
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
SMF Theme by Tamuril. Edit for 1280*1024 and upper resolution by Nizam. Total War Turkiye All rights reserved.