İsim: Deniz
Soyisim: Kocatürk
Yaş: Ocak 1992(Bu bölüme sürekli girip değiştirmektense, direkt yılı yazalım daha iyi bence.

)
Yaşadığı il/ülke: İstanbul
Hangi orijinal Total War oyunlarına sahip: Empire: Total War, Rome: Total War, Rome: Total War - Barbarian Invasion, Medieval II: Total Wa... - Diğer Total War oyunlarına sahip değilim ki orjinal olsun...

X Fire ID: dengizich92
Steam ID: Deniz
Hakkında Kısa Bilgi: Ben genellikle resim sanatı üzerinde dururum. Birçok tarihi kişiliğin ve tarihi askerlerin ortamları kağıda resmetmiş biri olarak kendimle gurur duyuyorum. Mesela en önemli çizimlerinden biride Fatih Sultan Mehmet Han' ın profilden çizdiğim resmimdir. Daha sonra bunlar gibi pek çok resim tecrübem vardır. Aslında baakrsanız bana bu özelliği katan tarihi oyunlar. Ve bunların başında da Total War serileri geliyor. Beni tarihe yönelten en büyük etken oldu. İlk Total War oyunum Rome: Total War' du. Ondan sonra zaten Total War Türkiye ile tanıştım ve tanıştığıman da hiç şikâyetçi değilim doğrusu.

Bana bu bu seriler ile ilgili en detaylı içeriği veren bir Türkçe Site' dir. Bu arada unuttum, resimlerimi karakalem çalışmaları ile yaparım. Şuan öğrenciyim ve makine ressamlığı üzerine okuma hâyâlim var. Eğer yapabilirsem, Güzel Sanatlara' da başvuracağım. İşte ben buyum.