Duyurular:
Total War Türkiye Multiplayer Bölümüne Hoş Geldiniz
Steam Grubumuz

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

+  Total War Turkey Multiplayer
|-+  Multiplayer ve Genel Teknik Sorunlar Bölümü
| |-+  Multiplayer Sorunları
| | |-+  Yenilmiş Olmamak İçin Savaştan Kaçmanın Faturası var mı?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Yenilmiş Olmamak İçin Savaştan Kaçmanın Faturası var mı?  (Okunma Sayısı 434 defa)
cnrsbr_m
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 23 Eylül 2009, 18:01:11 »

arkadaşlar, benim kazanmaya yakın olduğum savaşların hiçbirinde savaş bitmedi. rakip hep kaçtı. bu durumda, o savaşın bana bi katkısı oluyor mu? ya da kaçan adama bi ceza oluyor mu? (rank düşüşü gibi)
Diggiz
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2009, 12:39:22 »

Düşmana ceza verme sistemi, Medieval 2 - Total War' da işliyordu. Yani, yakaldığın esir aldığın askerleri idam edebiliyordun. Hatta para isteyebilr ve eğer, bağlı ülke vermezse otomatikmen idam ediliyorlardı. Ama normalde de zaten bu beyaz bayrak çekip gei çekilme olayı sanırım tüm Total War oyunlarında mevcut. Oyunun bir güzel yönüde bu galiba. Geri çekilen askerlerin sana katkısı olmuyor anlayacağın.  Smiley Ama gerçi şu da bir gerçek ki; savaş ortamlarında kanının son damlasına kadar savaşan birliklerde mevcut. Total War' un bir eksiği bu olsa gerek... Onu yansıtamamış. Her birlik geri çekiliyor. Düşünün 50 kişilik bir grup geri çekilir mi?  Grin

cnrsbr_m
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2009, 17:55:23 »

kardeş, güzel yazmışsın da, demek istediğim bu değil. online savaşlarda rakip yenilmiş olmamak için savaşı kapatıyor. yani bağlantıyı koparıyor. senin dediğin askerler, benim dediğim o askerleri yöneten oyuncu. multiplayer savaşlarında  tebrik
Nizam
Administrator
Çavuş
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2009, 19:36:57 »

Neti koparan taraf xp kaybediyor diye biliyorum.

Diggiz
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2009, 23:45:33 »

kardeş, güzel yazmışsın da, demek istediğim bu değil. online savaşlarda rakip yenilmiş olmamak için savaşı kapatıyor. yani bağlantıyı koparıyor. senin dediğin askerler, benim dediğim o askerleri yöneten oyuncu. multiplayer savaşlarında  tebrik

Aaa.... Çok özür dilerim. Ben normal kampanyada oluyor sandım bu olay... Lips Sealed

dancdevil
Nefer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2009, 17:06:20 »

empire da exp kaybediyor ama medievalda bir şey kaybetmiyor galiba
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
SMF Theme by Tamuril. Edit for 1280*1024 and upper resolution by Nizam. Total War Turkiye All rights reserved.